PMflex [ DK ] |

Solutions

housing

Boliger

Housing Solutions

Pmflex tilbyder primært løsninger til boliger, kontorer, offentlige lokaler, såsom skoler, og erhvervslokaler, såsom butikker og lagerfaciliteter. Istandsættelse af beboelsesejendomme og kontorer bliver også en stadig vigtigere del af vores forretninger.

E-mobility Solutions

E-mobilitetsløsninger er et marked i stærk vækst.

Solar Installations

Vi har udviklet løsninger, såsom færdigtrukkede rør til solfangere, i tæt samarbejde med solenergiindustrien. Når vi tror på noget, sørger vi for at implementere det – vi værdsætter udfordringer, vi vil gerne udrette mere, og vi ønsker at have en positiv indflydelse på samfundet.

Industrial Solutions

Vi hjælper industrien med at optimere bygningerne. Vores brede sortiment af produkter er udviklet til at opfylde behovet for standarder, kvalitet og brugervenlighed. Vi fremmer løsninger, der bidrager til både tilfredse kunder og en lav miljøpåvirkning.

Commercial Solutions

Vores halogenfri produkter anbefales stærkt i bygninger, der har høj fodtrafik, såsom indkøbscentre, lufthavne, stationer, skoler, hoteller, hospitaler etc., samt museer med værdifulde samlinger, IT-centre etc. Vores erfaring sætter os i stand til at hjælpe vores kunder med at administrere projekter fra idé til endelig levering.

Electrical outdoors

Vi har et produktsortiment af høj kvalitet, der er velegnet til udendørs installation. Uanset om projektet er en skole, indkøbscenter eller boliger, er Pmflex fokuseret på at skabe de rette forudsætninger for et bæredygtigt projekt. Vores ekspertise hjælper dig med at vælge de bedste løsninger til enhver installation.