PMflex [ DK ] |

FAQ

• Alle rør undtagen stive halogenfri rør 320N er godkendt til indstøbning.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, alle kabler, som er omfattet af CPR, opfylder disse krav.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, alle vores tomrør og færdigtrukne produkter er anført på Svanens husproduktportal. I Danmark, Norge, Finland og Baltikum er de anført i Nordic Ecolabel. Mange af produkterne opfylder desuden Svanens pointkrav for elinstallationsrør.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, både vores flexrør og stive rør er klorfri.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, under den pågældende produktside fremgår det, hvilken bedømmelsesgrad produkterne har i såvel Sunda Hus som Byggvarubedömningen.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Alle tomrør undtagen de sorte UV-bestandige flexrør, det færdigtrukne sortiment samt xWire-sortimentet er metermærket og dermed let at kvantitetsbestemme.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Vores stive samt fleksible UV-bestandige rør samt UV-bestandige rørmuffer er godkendt til udendørs lægning. Desværre er vores rør aktuelt ikke godkendt til nedgravning.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Det er en smart emballageløsning, som effektiviserer installationen betydeligt, eftersom flexrøret ligger i en retning, der gør, at det ikke filtrer sig sammen, når det trækkes ud - perfekt ved enmandsinstallationer. Løsningen findes både som kasse og ring. Kassen er fremstillet af et robust materiale med PE-behandlet solidboard, som modstår fugt og slid. Kassen er velegnet på byggepladsen, da den er let at opbevare og stable. Ringen leveres i plastemballage, som modstår fugt, regn og snavs, den er let at håndtere og let at tage med.